Žvakidės terasoje. Kam ir kodėl?

Rankų darbo molinė žvakidė "Asotis"

Žvakidės terasoje vakare yra naudingos ir rekomenduojamos dėl kelių priežasčių:

 

  1. Sukuriama romantiška ir jauki atmosfera. Žvakidės leidžia sukurti jaukią ir malonią nuotaiką terasoje, o žvakių šviesa suteikia šiltumo ir padeda sugrįžti prie gamtos, nes tai yra paprastas ir natūralus būdas apšviesti savo terasą.

  

  1. Padidinamas apšvietimo intensyvumas. Vakare terasa gali būti gana tamsi, o žvakidės padeda padidinti apšvietimo intensyvumą ir padeda lengvai matyti tai, ką darote. Taigi, jei planuojate vakarėlį su draugais ar artimaisiais, žvakidės padės apšviesti jūsų balkoną arba terasą bei suteiks jaukumo jūsų vakarėliui. 

  

  1. Sumažinamas vabzdžių kiekis. Tam tikrų kvapų žvakės, tokios kaip citrinžolių, levandų, eukapiltų kvapo, gali padėti atbaidyti uodus ir muses. O tai yra ypač svarbu, jei šiltais vasaros vakarais šie kraujasiurbiai gadina jaukią vakaro atmosferą. 

  

  1. Žvakidės gali padėti suteikti jūsų terasai estetinės vertės. Jos gali būti puikus priedas, kad jūsų terasa atrodytų dar originaliau ir jaukiau. Ypač jei pasirinksite unikalias rankų darbo molines žvakides, kurios dar labiau pabrėžia jūsų terasos ar kiemo dizainą.

 

Visos šios priežastys gali padėti sukurti gerą vakaro atmosferą jūsų terasoje ir suteikti malonių prisiminimų. Taigi, jei turite terasą, nepamirškite joje ir žvakidės, kad sukurtumėte jaukią ir ramią vakaro atmosferą.

 

Grįžti į tinklaraštį